Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Tara Nasaudului-Patria Costumului Popular.

Zeci de politisti vor fi duminica, 14 mai a.c., in orasul Nasaud, pentru ca evenimentul "Tara Nasaudului - Patria Costumului Popular" sa se desfasoare in conditii de siguranta. Va reamintim faptul ca, duminica, 14 mai a.c., intre orele 10.00-14.00, traficul rutier va fi inchis pe DN 17C, la intersectia cu DN 17D in localitatea Salva pana la intersectia cu DN17D- Bulevardul Granicerilor, din orasul Nasaud, in contextul desfasurarii evenimentului "Tara Nasaudului-Patria Costumului Popular".

 La eveniment se asteapta sa participe aproximativ 8000 de persoane, astfel ca peste 50 de politisti de la ordine publica, rutiera si investigatii criminale au fost mobilizati sa actioneze suplimentar fata de dispozitivul zilnic, pentru linistea cetatenilor, in orasul Nasaud.

 Pentru fluidizarea traficului si prevenirea accidentelor rutiere, politistii de la rutiera, sprijiniti de cei de la ordine publica, vor dirija circulatia in zona in care se vor desfasura evenimentele.

 Politistii  Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud vor patrula pe trenurile de calatori (cu precadere cele care circula pe relatia Ilava Mica-Salva ), precum si in statiile de cale ferata si zona rampelor CFR, pentru asigurarea masurilor de ordine publica.

 Politistii Biroului Judetean Transporturi Bistrita-Nasaud va informeaza ca, duminica, 14 mai 2017, pe relatia Ilva Mica-Salva vor circula urmatoarele trenuri:

 Pleacare din statia CFR Salva spre localitatea Ilva Mica, urmatoarele trenuri:

  • Trenul regio 4490, ora 09.00
  • Trenul interegio 1832, ora 11.29
  • Trenul region 4206, ora 14.21
  • Trenul interregio 1834, ora 15.08
  •  

Pleacare din statia CFR Ilva Mica spre localitatea Salva:

  • Trenul interegio 1833, la ora 12.41

 Le recomandam cetatenilor sa nu ezite sa anunte Politia, in caz ca sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

 

 

 .

 

Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru savarsirea mai multor infractiuni, de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud. La data de 11mai a.c., in cadrul cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au luat masura retinerii pentru 24 de ore, fata de un barbat, de 46 de ani, din Tarpiu.

 Barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de: lovire sau alte violente, viol, lipsire de libertate in mod ilegal si instigare la infractiunea de furt calificat, fapte comise in perioada aprile-mai a.c., asupra doua persoane, din localitatea Tarpiu.

 In cursul zile de astazi, cel in cauza va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care au avut loc evenimentele.

 

 

Arestat pentru 30 de zile, cercetat de politisti pentru comiterea infractiunii de talharie calificata.

 La data de 11 mai a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au identificat un barbat, de 38 de ani, din Feldru, banuit de comiterea unei talharii calificate.

 In cadrul cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, la data de 18 ianuarie a.c., barbatul i-ar fi smuls telefonul mobil unei femei, care se afla pe o strada din municipiul Bistrita.

 Barbatul a fost prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva, fiind dispusa arestarea pentru o perioada de 30 de zile.

 In prezent, cel in cauza se afla incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 

 

Actiuni preventive, pe raza localitatii Livezile.

 La data de 11 mai a.c., politistii Postului de Politie Livezile, impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat o actiune rutiera, pe raza de competenta.

  Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate sanctiuni contraventionale  in valoare de 1.160 lei conform, la O.U.G. 195/2002 si au fost retinute 4 certificate de inmatriculare.   

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2758 vizualizări12 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0