Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Politistii va atentioneaza privind respectarea regulilor de circulatie.

1. Nu va urcati la volan fiind sub influenta bauturilor alcoolice!

  In 22.04.2011, a fost identificat in trafic pe strada 1 Decembrie din Bistrita, numitul Radu C. de 23 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat). I s-a intocmit dosar de cercetare penala.

2.  Atentie la acordarea prioritatii!

In 21.04.2011, in Teaca, Doru  M. de 41 ani, din  Pintic, in  timp  ce  conducea   un autoturism, a observat ca un biciclist care circula din sens opus   a intrat pe sensul sau de mers, moment in care a franat si a incercat sa-l evite prin partea stanga in sensul sau de mers, insa biciclistul a revenit spre banda sa de deplasare si a fost colizionat cu partea dreapta fata a autoturismului.

            Din accident a rezultat  ranirea  grava  a biciclistului Valer U. de 42 ani din Teaca. Dupa prezentarea la UPU Bistrita-Nasaud, starea victimei s-a agravat, fiind transportat de catre un elicopter SMURD la Spitalul Judetean Tg. Mures.

           3. Conducere fara permis = dosar penal!

            In 22.04.2011, politistii l-au identificat in trafic, in Rebrisoara, pe Adrian S. de 17 ani din Feldru, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere,  neinmatriculat  si cu numere false.

            Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal.

4. Oboseala la volan va poate costa viata!

In 22.04.2011,ora 06.11, in Ciceu Mihaiesti, pe DN 17, pe directia de mers Dej-Beclean, conducatorul auto O.G. de 24 de ani, din Republica Moldova, din cauza oboselii a adormit la volan, si a intrat in santul situat in partea dreapta a directiei de mers. Din accident a rezultat ranirea usoara a acestuia si a pasagerei in varsta de 51 de ani, acestia fiind transportati la Spitalul Beclean.

Cercetarile continua de Politia Beclean.

 

0 comentarii2786 vizualizări22 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0