Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
MANIFESTARI RELIGIOASE SI CULTURAL-ARTISTICE LA REBRA, IN SIGURANTA!

Politistii iau toate masurile pentru ca Sarbatoarea Hramului Manastirii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" si Sarbatoarea Sanpetrului, manifestari organizate in localitatea Rebra, sa se desfasoare in siguranta. Cu ocazia sarbatoririi Hramului Manastirii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" si a Sarbatorii Sanpetrului, ambele manifestari desfasurate la Rebra, politistii de la ordine publica, rutiera impreuna cu jandarmi iau toate masurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica in zona.

Peste 10 politisti actioneaza pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, in special a furturilor din buzunare.

De asemenea, politistii rutieri asigura prezenta pe caile de acces ce converg spre lacasul de cult, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere.

 

POLITIA VA RECOMANDA: 

In locurile publice: 

• Aveti grija de bunurile dumneavoastra atunci cand va aflati in locuri aglomerate, la piata, in magazine, in mijloacele de transport in comun etc.!

• Nu afisati ostentativ bunurile de valoare atunci cand va aflati in locuri publice !

• Evitati sa intrati in discutie cu necunoscutii care va pot aborda pentru diferite acte de caritate, pot fi persoane al caror scop este acela de a va insela !

• Nu raspundeti la provocari cu violenta, incercati sa evitati conflictele, iar daca nu reusiti, sunati de urgenta la numarul 112 - apel gratuit!

• Nu consumati in exces bauturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi inlesnita de consumul de alcool! 

0 comentarii2786 vizualizări29 iunie 2017




rss 2.0
rss 2.0