Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Actiuni pentru prevenirea si combaterii evaziunii fiscale.

La data de 6 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale. In urma controalelor si verificarilor de specialitate efectuate la unitati comerciale de pe raza judetului Bistrita-Nasaud, politistii au constatat si aplicat 5 sanctiuni contraventionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, in valoare totala de 20 000 lei si a fost confiscat numerar in suma de 100 lei.

 

 

Tanar retinut pentru 24 ore pentru conducerea unui autoturism fara permis de conducere.

 In noaptea de 6/7 iulie a.c., politistii Biroului Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului Bistrita.  

Persoana care conducea autoturismul nu a oprit la semnalele politistilor. Astfel politistii au procedat la urmarirea acestuia.

 Pe o strada din Bistrita, persoana care conducea autoturismul a pierdut controlul acestuia, colizionand poarta de acces a unui imobil, dupa care a parasit autoturismul. Ulterior, politistii Biroului de Ordine Publica au identificat pe raza municipiului un tanar, de 18 ani, din Livezile, care ar fi condus autoturismul in cauza.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Fata de tanar s-a dispus masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva, fiind cercetat pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

Barbat, de 37 ani retinut pentru neglijenta in serviciu, abuz in serviciu si fals intelectual.

La data 5 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au dispus masura retinerii pentru 24 ore fata de un barbat, de 37 ani, care in calitate de padurar si-ar fi indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu.

In urma unor controale efectuate in perioada 7 martie - 11 aprilie a.c., reprezentantii Garzii Forestiere au constatat existenta unui numar de 238 cioate provenite din taieri ilegale de material lemnos, pe raza comunei Tirlisua.

In cadrul cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca in perioada 7 martie-11 aprilie a.c., cel in cauza ar fi comis mai multe infractiuni de neglijenta in serviciu, abuz in serviciu si fals intelectual, cauzand un prejudiciu in valoare de 45 237,1 lei.

Ulterior, la data de 6 iulie a.c., barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, care a dispus luarea masurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

 

 

0 comentarii2639 vizualizări07 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0