Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Mandat pus in aplicare de politisti. Masurile pentru un week-end in siguranta.

La data de 7 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Reghin, impotriva unui tanar, de 24 ani, din Pinticu. Acesta este condamnat la 2 ani si 4 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

 

Politistii bistriteni au luat toate masurile pentru un week-end in siguranta.

 In perioada 7-8 iulie a.c., pe raza judetului au avut loc mai multe evenimente cultural-artistice si religioase, ocazie cu care politistii de ordine publica si cei rutieri au actionat suplimentar, pentru siguranta cetatenilor.

 Ca urmare a activitatilor desfasurate, pe parcursul acestei perioade, nu au fost inregistrate evenimente negative.

 Totodata, la nivel judetean, politistii rutieri si cei de ordine publica au desfasurat activitati cu caracter preventiv, pentru reducerea riscului rutier si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

 Cu aceasta ocazie, au fost aplicate 680 de sanctiuni contraventionale, majoritatea ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice., in valoare de 202 927 lei.

 Fata de 43 de conducatori auto, politistii au luat masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si au fost retrase 14 certificate de inmatriculare.

 

 

Exemple:

 In noaptea de 8/9 iulie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un tanar, de 24 ani, din Dumitra, in timp ce conducea un autoturism prin localitate fara a detine permis de conducere.

 Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

***

In aceeasi noapte, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic un alt tanar, de 29 ani, din Suceagu, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, pe raza localitatii Telciu, avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 8 iulie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat in trafic un barbat, de 35 ani, din Mijlocenii Birgaului in timp ce conducea un autoturism prin Ilva Mica, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tototdata, in noaptea de 8/9 iulie a.c., politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au oprit in trafic pentru control un barbat, de 38 ani, din Rebra, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

In ambele cazuri s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

Ieri, 9 iulie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic un tanar, de 20 ani, din Tigau, in timp ce conducea un moped pe DJ 172G, prin Arcalia, fara a detine permis de conducere.

 In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

***

In noaptea de 9/10 iulie a.c., politistii Biroului Rutier au identificat in trafic un tanar, de 27 ani, din Bistrita in timp ce conducea un autoturism prin localitate, avand depasita limita de viteza admisa.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

In noaptea de 9/10 iulie a.c., in cadrul activitatilor specifice de control si supraveghere a traficului rutier, pe DJ 151, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au identificat un autoturism avariat, care se afla intr-un sant, din afara partii carosabile, de pe directia Lechinta-Beclean.

 Politistii au identificat conducatorul autovehiculului respectiv, acesta fiind un tanar, de 22 ani, din Teaca.

Ulterior, politistii au stabilit ca tanarul a pierdut controlul volanului, rasturnandu-se in santul din afara partii carosabile. Acesta a declarat ca nu necesita ingrijiri medicale.

 Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolemiei.

 

 

***

 

La data de 9 iulie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat in trafic un tanar, de 21 ani, din Dumbraveni, in timp ce conducea un moped pe DJ 171, prin Spermezeu, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 De asemenea, tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

  In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

 

0 comentarii2765 vizualizări10 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0