Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Barbat banuit de comiterea infractiunii de distrugere, identificat de politisti. Prejudiciu recuperat in totalitate.

Ieri, 17 iulie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de distrugere, inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, de 41 ani, din Bistrita, banuit de comiterea faptei.

 Barbatul este cercetat pentru faptul ca la data de 9 iulie a.c. ar fi produs distrugeri unui autoturism parcat pe raza municipiului Bistrita, cauzand un prejudiciu de 3000 lei.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

 Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

 

Barbat retinut pentru 24 ore pentru furt de arbori.

 La data de 17 iulie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au luat masura retinerii pentru 24 ore fata de un barbat, de 33 ani, din Budacu de Sus.

 Barbatul este banuit ca in perioada 15 octombrie 2016-19 martie 2017 ar fi savarsit infractiunea de furt de arbori, cauzand un prejudiciu de aproximativ 3000 lei.

 Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

         

 

 

 

Actiuni la regimul circulatiei.

 Ieri, 17 iulie, politistii Postului de Politie Dumitra impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au actionat pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor aflate in trafic, precum si pentru reducerea riscului rutier, pe raza comunei Dumitra.

 Cu aceasta ocazie au fost constatate 17 sanctiuni contraventionale conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, in valoare de 3045 lei. De asemenea au fost retrase 5 certificate de inmatriculare, o dovada inlocuitoare a permisului de conducere, a fost constatata o infractiune flagranta si a fost imobilizat un autovehicul.

 

      ***

La aceeasi data, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 38 ani, din Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, prin Cepari, avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

UPDATE:

 Tanarul retinut de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita la data de 5 iulie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, fata de acesta fiind dispusa masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

 De asemenea, la data de 7 iulie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate, sub aspectul mai multor infractiuni de conducere a unui autovehicul fara permis de conducere, Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra autoturismului in cauza, in vederea confiscarii speciale a acestuia.

0 comentarii2709 vizualizări18 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0