Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Doua persoane s-au ales cu dosare penale pentru "inconstienta" la volan.

Ieri, 18 iulie, un tanar, de 21 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, pe fondul neatentiei in conducere a acrosat un microbuz, care era parcat regulamentar. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 ***

La aceeasi data, politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 46 ani, din Dumitra, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolemiei.

 

 

NU VA URCATI LA VOLAN, DACA ATI CONSUMAT BAUTURI ALCOOLICE SAU DACA NU DETINETI PERMIS DE CONDUCERE!

Pe langa posibilitatea producerii unui accident rutier si punerea in pericol a sigurantei celorlalti participanti la trafic, cei care conduc sub influenta bauturilor alcoolice, avand o imbibatie alcoolica de peste 0,8 g/l alcool pur in sange, precum si cei care conduc fara permis de conducere risca si inchisoarea de la unu la cinci ani.

 

0 comentarii2786 vizualizări19 iulie 2017




rss 2.0
rss 2.0