Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
28 permise de conducere retinute si sanctiuni de peste 185 000 lei.

In perioada 21-23 iulie a.c., politistii rutieri si cei de ordine publica, au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si pentru reducerea riscului rutier pe raza intregului judet. Politistii rutieri au actionat pentru supravegherea si monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din judet si i-au sanctionat pe cei care au incalcat regulile de circulatie, fiind folosite si autospeciale dotate cu aparate radar, in vederea prevenirii excesului de viteza.

 In urma activitatilor desfasurate, la nivel judetean, au fost aplicate 781 de sanctiuni contraventionale, majoritatea ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de peste 185 000 lei.

 Ca urmare a constatarii unor abateri la regimul rutier, au fost retinute 28 permise de conducere si au fost retrase 23 certificate de inmatriculare.

 

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei.

 La data de 21 iulie a.c., un barbat, de 44 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita a patruns pe contrasens, colizionand un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i s-au prelevat doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 De asemenea si conducatorul autoturismului colizionat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul comiterii infractiunii de  conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

***

 La data de 21 iulie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat in trafic un tanar, de 22 ani, din Tigau, in timp ce conducea un moped neinmatriculat prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

*** 

La data de 22 iulie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 32 ani, din Rebra, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

           In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 La data de 23 iulie a.c., un tanar, de 21 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii a colizionat doua autoturisme parcate.

 In urma verificarilor, s-a constatat ca autorizatia de circulatie provizorie a autoturismului este expirata.

 De asemenea tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

In cauza, politistii Biroului Rutier au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 23 iulie a.c., un barbat, de 31 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitatea Budacu de Jos a colizionat un autoturism aflat in stationare pe marginea carosabilului.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

 

*** 

La data de 23 iulie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au identificat in trafic o femeie, de 40 ani, din Rusu de sus, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara a detine permis de conducere.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

NU VA URCATI LA VOLAN DACA ATI CONSUMAT ALCOOL SAU DACA NU DETINETI PERMIS DE CONDUCERE, PUNETI IN PERICOL ATAT SIGURANTA VOASTRA, CAT SI A CELORLALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC!

0 comentarii2702 vizualizări24 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0