Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Infractiuni la regimul circulatiei, constatate de politisti.

Ieri, 24 iulie a.c., politistii Postului de Politie Nimigea au depistat in trafic un tanar, de 18 ani, din Mintiu, in timp ce conducea un moped neinmatriculat pe DJ 172 , prin localitatea Nimigea de Jos.

Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

La aceeasi data, politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au identificat in trafic un barbat, de 43 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

***

La data de 24 iulie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au identificat in trafic un barbat, de 32 ani, din Reteag, care a condus un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 De asemenea, cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

             Persoane banuite de comiterea infractiunii de furt, identificate de politisti.

 La data de 24 iulie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat doua persoane banuite de comiterea faptei.

 Astfel un barbat, de 34 ani, din Singeorz-Bai si o femeie, de 41 ani, din Salva sunt cercetati ca in noaptea de 9/10 iulie a.c. ar fi comis un furt in dauna unei societati din Maieru.

 Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai.

***

De asemenea, la aceeasi data, tot in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind comiterea infractiunii de furt calificat, inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au identificat o femeie, de  30 ani, din Recea Cristur, judetul Cluj, banuita de savarsirea faptei.

 Aceasta este cercetata pentru faptul ca la data de 23 iulie a.c. ar fi patruns intr-o locuinta din Chirales, de unde ar fi sustras bijuterii in valoare de 700 lei.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate si restituit persoanei vatamate.

Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean.

0 comentarii2821 vizualizări25 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0