Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, in tot judetul.

In aceasta perioada, politistii rutieri desfasoara actiuni de prevenire si combatere a principalelor cauze generatoare de accidente, precum si de monitorizare a traficului, pe principalele artere rutiere din judet.

 Astfel, incepand de ieri, 3 august a.c., sapte conducatori auto au permisele de conducere retinute pentru perioade cuprinse intre 30-90 de zile, ca urmare a nerespectarii regimului legal de viteza sau a efectuarii unor depasiri neregulamentare. De asemenea, ca urmare a unor defectiuni tehnice constatate, au fost retrase 5 certificate de inmatriculare.

 Politistii Serviciului Rutier, Biroului Rutier si formatiunilor rutiere din cadrul politiilor orasenesti au efectuat peste 60 de testari cu aparatul etilotest. Totodata, au fost constatate si aplicate 243 de sanctiuni contraventionale ca urmare a nerespectarii normelor rutiere, in valoare totala de 60.370 lei.

 

 

 

Un sucevean este cercetat de catre politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Bistrita-Nasaud pentru contrabanda.

 La data de 3 august a.c., pe DN 17, in localitatea Tiha Bargaului, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au identificat in trafic, un autoturism condus de un tanar, de 29 de ani, din judetul Suceava, care circula pe directia Vatra Dornei - Bistrita.

In urma controlului efectuat, politistii au identificat in interiorul autoturismului 2500 de tigarete, despre care exista suspiciunea rezonabila ca provin din acte de contrabanda. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.375 lei.

  De asemenea, tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii si s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

 

 

 

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

 La data de 3 august a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Arad, impotriva unui barbat, de 38 ani, din localitatea Sant.

 Cel in cauza este condamnat la 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de abandon de familie si a fost  incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2961 vizualizări06 august 2017
rss 2.0
rss 2.0