Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Actiuni comune ale Politiei si Registrului Auto Roman, in scopul reducerii riscului rutier, in judetul nostru.

Pentru ca defectiunile tehnice ale autoturismelor pot fi cauze generatoare de accidente rutiere, politistii actioneaza constant, impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman, atat pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor, cat si pentru prevenirea si combaterea riscului rutier.

 Astfel, la data de 17 august a.c., politistii Postului de Politie Dumitra, cei ai Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud si reprezentanti ai Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au desfasurat controale in trafic, pe DN 17/C si pe drumurile comunale din Dumitra.

 Cu aceasta ocazie au fost verificate peste 40 de autoturisme, fiind constatate si aplicate 21 sanctiuni contraventionale, toate la O.U.G. 195/2002, in valoare de 3.915 lei. De asemenea, au fost retinute 5 certificate de inmatriculare, ca urmare a neregulilor si defectiunilor tehnice constatate la autovehiculele verificate.

 

 

Actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si a faptelor ilegale in domeniul comertului.

La data de 17 august a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si a faptelor ilegale in domeniul comertului.

 Astfel, au fost efectuate controale si verificari de specialitate, la unitati comerciale de pe raza judetului Bistrita-Nasaud, fiind constatata o infractiune de realizare, in scopul distribuirii, de marfuri-pirat, fiind indisponibilizate 144 de cd-uri piratate, realizate fara consimtamantul titularului drepturilor de autor.

 Totodata, au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 10.000 lei, toate prevazute de Legea cu nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

 

 

0 comentarii2779 vizualizări18 august 2017
rss 2.0
rss 2.0