Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
ACTIUNI PREVENTIVE PENTRU UN SFARSIT DE SAPTAMANA, IN SIGURANTA.

In acest sfarsit de saptamana, cu ocazia Sarbatorilor Cetatii Ciceului, a Zilelor comunelor Telciu si Prundu Birgaului, politistii de la ordine publica si rutiera iau toate masurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica. De asemenea, in perioada urmatoare, politistii bistriteni vor actiona cu efective suplimentare pentru mentinerea ordinii publice si prevenirea faptelor antisociale, in toate zonele in care vor avea loc manifestari publice organizate sub egida "Targul Mare al Bistritei 2017".

Politistii de ordine publica vor intensifica patrularile in zonele de desfasurare,  iar cei rutieri vor actiona pentru fluidizarea circulatiei si prevenirea evenimentelor rutiere.  

Astfel, in perioada 19-28 august a.c., in zona pietonala din municipiul Bistrita, Piata Centrala, Palatul Culturii, Padurea Schulleward si Heidenfeld Viisoara se vor desfasura mai mult evenimente, cu public numeros, motiv pentru care recomandam participantilor sa fie precauti si acorde atentie sporita bunurilor personale, pentru a nu deveni victime ale unor infractiuni.

 

.

 

POLITIA VA RECOMANDA:


 In locurile publice:

 • Aveti grija de bunurile dumneavoastra atunci cand va aflati in locuri aglomerate, la piata, in magazine, in mijloacele de transport in comun etc.!

• Nu afisati ostentativ bunurile de valoare atunci cand va aflati in locuri publice !

• Evitati sa intrati in discutie cu necunoscutii care va pot aborda pentru diferite acte de caritate, pot fi persoane al caror scop este acela de a va insela !

• Nu raspundeti la provocari cu violenta, incercati sa evitati conflictele, iar daca nu reusiti, sunati de urgenta la numarul 112 - apel gratuit!

• Nu consumati in exces bauturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi inlesnita de consumul de alcool!

 

 

Pentru conducatorii auto:

    Circulati cu viteza adaptata conditiilor din trafic, in special cand se circula in coloana si nu uitati de politetea rutiera. De asemenea, pentru un plus de siguranta, in mers, mariti distanta dintre vehicule.

    Asigurati-va temeinic inainte de efectuarea fiecarei manevre si evitati depasirile care, in conditii de vizibilitate redusa, se dovedesc extrem de periculoase.

     Respectati regimul legal de viteza! Politistii rutieri reamintesc ca viteza excesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic, reprezinta principalul factor generator al accidentelor rutiere in Romania.

   Nu conduceti daca ati consumat bauturi alcoolice! 

 

RESPECTATI REGULILE DE CIRCULATIE SI adoptati o atitudine preventiva atunci cand sunteti participanti la traficul rutier!

0 comentarii2688 vizualizări19 august 2017




rss 2.0
rss 2.0