Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Alcoolul la volan face victime!

Ieri, 22 august a.c., un barbat, de  33 ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 17 C, prin Romuli, pe directia de deplasare spre Telciu, a pierdut controlul acesteia, rasturnandu-se pe partea carosabila. In urma accidentului a rezultat ranirea barbatului de 33 ani, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

 De asemenea, conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul cu alcoolemie.

 

***

La aceeasi data, politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 44 ani, din Salva in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului, fiind sub influenta alcoolului.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

UPDATE:

 La data de 21 august a.c., fata de tanarul, de 18 ani, din Ilisua care in timp ce conducea un autoturism prin localitate fara a detine permis de conducere si aflandu-se sub influenta alcoolului, a produs un accident rutier, din care a rezultat ranirea lui si a pasagerului din dreapta, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 ore.

 Ieri, 22 august a.c. a fost prezentat parchetului competent, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 

            Doi tineri banuiti de comiterea unor infractiuni, identificati de politisti.

 La data de 22 august a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal, privind furtul unor placute de inmatriculare, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, de 25 ani, din Bistrita, banuit de comiterea faptei.

 Acesta este cercetat pentru faptul ca, in noaptea de 15/16 august a.c. ar fi sustras placutele de inmatriculare de pe un autoturism, de pe raza municipiului Bistrita.

 In urma extinderii cercetarilor, politistii au stabilit ca tanarul ar fi aplicat placutele de inmatriculare pe un alt autoturism neinmatriculat, pe care l-a condus pe drumurile publice fara a detine permis de conducere.

 Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

 Ieri, fata de tanar s-a dispus masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat parchetului cu propunerea luarii unei masuri preventive.

 

***

La data de 22 august a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de furt, inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au identificat un tanar, de 20 ani, din Nasaud, banuit de comiterea faptei.

 In noaptea de 01/02 iunie a.c., tanarul ar fi sustras din scara unui bloc, de pe raza orasului Nasaud o bicicleta.

 Bicicleta a fost recuperata si restituita persoanei pagubite.

 

 

0 comentarii2653 vizualizări23 august 2017
rss 2.0
rss 2.0