Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Continua actiunile pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

Ieri, 24 august a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat actiuni pe raza judetului, avand scopul de a preveni si a combate evaziunea fiscala.

 Cu ocazia actiunilor, au efectuat controale si verificari de specialitate la unitati comerciale, in urma carora au constatat si aplicat 8 sanctiuni contraventionale, din care 4 conform Legii 12/1990 - privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si 4 conform Legii 145/2014-pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, in valoare totala de 11 200 lei. Totodata a fost confiscat numerar in suma de 150 lei.

 

Infractiuni constatate la regimul circulatiei.

 La data de 24 august a.c., un barbat, de 54 ani, din Salva, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Nasaud, a intrat in coliziune cu alte doua autoturisme parcate regulamentar.

 Din accidentat a rezultat ranirea acestuia, fiind condus la spital pentru primirea de ingrijiri medicale si avarii la cele trei autoturisme.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca barbatul de 54 ani are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 De asemenea, politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, totodata fiindu-i prelevate si doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua de Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

*** 

La data de 24 august a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat in trafic un tanar, de 18 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe DN 17 D, prin localitatea Rodna.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 Pentru a putea ajunge in siguranta acasa, la familiile dumneavoastra, NU va urcati la volan dupa ce ati consumat alcool sau daca NU detineti permis de conducere!

0 comentarii2779 vizualizări25 august 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0