Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Politistii au identificat un tanar, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt.

Ca urmare a cercetarilor efectuate de politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz- Bai si ai Posturilor de Politie Rodna si Ilva Mare, in cadrul unor dosare de furt, ramase initial cu autor necunoscut a fost identificat un tanar, de 17 ani, din Rodna, banuit de comiterea faptelor.

 Astfel, politistii au stabilit faptul ca, in perioada 19 iunie 2016-13 septembrie 2017, cel in cauza ar fi sustras dintr-un cabinet medical si mai multe locuinte din localitatile Ilva Mare si Rodna sume de bani si bunuri (unelte si unelte electrice). De asemenea, din aceleasi localitati, tanarul ar mai fi sustras si doi cai, pe care politistii i-au recuperat si restituit persoanelor pagubite.

Prejudiciul total cauzat este de peste 30000 de lei, fiind recuperat partial.

 Fata de acesta s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de astazi, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz- Bai, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si tentativa la infractiunea de furt calificat.

0 comentarii2793 vizualizări19 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0