Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
SI TU POTI DEVENI POLITIST!

In luna ianuarie 2018 va avea loc un nou concurs de admitere la scolile de politie Campina si Cluj-Napoca. Tematica si bibliografia au fost postate pe site-ul Inspectoratului de Politie JUdetean B istrita-Nasaud, la sectiunea Cariera. Inscrierile se fac pana pe 5 decembrie 2017, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

In perioada 13 - 21 ianuarie 2018, Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina si Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o noua promotie de elevi. Durata studiilor de aceasta data este de 1 an.

Sunt scoase la concurs 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi si 10 pentru minoritati) la scoala din Campina si 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi si 3 pentru minoritati) la scoala din Cluj-Napoca.

Pana pe 5 decembrie a.c., cererile de inscriere si dosarul de recrutare in format complet (cu exceptia fisei medicale tip)  al candidatilor pentru concursul de admitere se vor primi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud - Serviciul Resurse Umane, in zilele de marti, miercuri si joi dupa urmatorul orar:

-        marti,  intre orele 09.00-12.00;

-        miercuri, intre orele 09.00-12.00;

-        joi, intre orele 12.00-15.00;

Puteti gasi toate conditiile pe care trebuie sa le indepliniti, tematica, bibiografia, actele necesare la inscriere si alte informati utile aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018

 

De asemenea, informatii pot fi gasite si pe pagina de Facebook a Politiei Romane -   Facebook.com/PolitiaRomana - www.politiaromana.ro

Informatii utile:

-        Deciziile medicale le iau medicii din unitatile MAI, dupa consultarea candidatului.

-        Scoala de agenti de politie este scoala postliceala. Asadar nu are legatura cu urmarea cursurilor unei facultati, cu mentiunea ca la scoala de agenti de politie este necesara prezenta zilnica.

-        Informatii despre probele sportive vor fi publicate in timp util.

-        Avizul psihologic este valabil 6 luni. Fisa medicala este valabila 180 de zile, cu mentiunea ca este necesar sa fie verificata de medicul de la unitatea de recrutare.

-        Conform prevederilor legale, candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat.

-        Candidatul trebuie sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media de cel putin 9,00, cu exceptia candidatilor care au absolvit institutii de invatamant de nivel liceal in state membre ale Uniunii Europene in care nu se evalueaza prin nota/punctaj/calificativ purtarea elevului.

-        Nu exista limita superioara de varsta. Candidatii trebuie sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti sau sa ii implineasca in cursul anului in care participa la concursul de admitere.

-        Conform prevederilor legale, candidatii trebuie sa nu aiba semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentatie, in tinuta de vara.

-        Candidatii trebuie sa aiba inaltimea de minimum 1,70 m. barbatii si 1,65 m. femeile.

 

Mult succes!

 

0 comentarii2702 vizualizări30 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0