Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
CAPTURA DE DROGURI DE MARE RISC. COPILARIE IN SIGURANTA.

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., cerceteaza doi barbati care au introdus in tara, in scopul comercializarii, peste 1.000 de comprimate de ecstasy.  La data de 15 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud si procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud, impreuna cu politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, au depistat, in Punctul de trecere a frontierei Petea, pe sensul de intrare in Romania, un autotractor, in care se aflau doi barbati, ambii din Bistrita-Nasaud. Acestia sunt banuiti de comiterea infractiunilor de introducere in tara de droguri de mare risc si trafic de droguri de mare risc. Din cercetari a reiesit ca cei in cauza intentionau sa vanda drogurile pe raza judetelor Cluj si Bistrita-Nasaud.

In urma controlului autocamionului, politistii au gasit peste 1000 de comprimate, cunoscute sub denumirea de ecstasy.

In cauza, s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, fata de una dintre persoane, urmand ca ulterior aceasta sa fie prezentata Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

 

.

 

Peste 80 de prescolari ai Gradinitei " Dumbrava Minunata", din Bistrita au desfasurat activitati, impreuna cu politistii, in cadrul proiectului "Invatam sa fim prieteni".

 In contextul Saptamanii Educatiei Globale, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, au desfasurat activitati preventive, la Gradinita cu program saptamanal "Dumbrava Minunata" din Bistrita.

In cadrul Proiectului "Invatam sa fim prieteni", desfasurat de catre gradinita in parteneriat cu Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud desfasoara lunar activitati cu prescolarii.

Activitatile din proiect au drept scop adoptarea unui comportament corespunzator precum si cunoasterea si respectarea de catre copii a regulilor de circulatie, in calitate de participant la traficul rutier - pieton, biciclist sau pasager in autoturism.

Astfel, in 14 noiembrie a.c., politistii de la prevenire au desfasurat activitati cu peste 80 de prescolari, din grupele mijlocii si mari, in cadrul carora copiii au vizionat filmulete educative, au discutat apoi cu politistul despre cele observate si despre cum sa se comporte in anumite situatii.

 

 

 

0 comentarii2842 vizualizări16 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0