Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
ARESTATI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC.

Trei barbati au fost arestati preventiv in urma unor actiuni de prindere in flagrant delict si a 4 perchezitii domiciliare, efectuate de politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud si ai Directiei Operatiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.. Au fost ridicate droguri in valoare de aproape 35.000 de euro.

La data de 18 noiembrie a.c., politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud si ai Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, au prins in flagrant delict doi barbati, cu varste intre 30 si 31 de ani, in timp ce incercau sa comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Bistrita.

In urma actiunii de prindere in flagrant,  au fost ridicate 940 de comprimate si 4,3 grame de resturi de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cannabis, 290 de grame de bulgari de cristal care contin substanta activa MDMA si 150 de grame de amfetamina. Valoare totala a acestora se ridica la aproximativ 35.000 de euro.

De asemenea, in aceeasi cauza, politistii au efectuat 4 perchezitii domiciliare in judetele Bistrita-Nasaud si Maramures, in urma carora patru persoane au fost conduse la audieri.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus masura retinerii fata de trei barbati, toti din judetul Bistrita-Nasaud.

La data de 19 noiembrie a.c., cei trei au fost prezentati Tribunalului Bistrita-Nasaud, care a dispus masura arestarii preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc.

La actiune au participat si politisti din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj si Mures si ale inspectoratelor de politie judetene Bistrita-Nasaud si Maramures.

 

.

 

Actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale. Infractiune de contrabanda constatata in flagrant si amenzi in valoare de 8000 lei aplicate pentru diferite nereguli ale unitatilor comerciale.

 La data de 19 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu politisti din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale au actionat pe raza judetului Bistrita-Nasaud, pentru combaterea fenomenelor ilicite din domeniile traficului si comertului cu tigarete si produse din tutun, precum si pentru combaterea producerii si comercializarii alcoolului si a bauturilor alcoolice.

 Aceste actiuni au scopul de a preveni si a combate evaziunea fiscala si contrabanda.

 In urma controalelor si a verificarilor de specialitate efectuate la unitati comerciale de pe raza judetului, politistii au constatat si aplicat sanctiuni contraventionale, in valoare de 8000 lei si au confiscat produse din tutun, in valoare de 100 lei.

 De asemenea, in urma controlului efectuat la o unitate comerciala de pe raza comunei Ilva Mica au surprins in flagrant delict reprezentantul acesteia, in timp ce comercializa cantitatea de 26 pachete de tigarete, nemarcate cu banderole fiscale.

 Astfel, tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii.

 In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

 

 

Mai multe persoane cercetate pentru diverse infractiuni, constatate de politisti in trafic: fals privind identitatea si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere sau sub influenta alcoolului.

 La data de 19 noiembrie a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 51 ani, din Vatra Dornei, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Tiha Birgaului, cu viteza peste limita legala.

 Politistii i-au solicitat barbatului de 51 ani documentele personale si ale autovehiculului, moment in care acesta a prezentat documentele personale, apartinand unei alte persoane.

 De asemenea, dupa ce a fost identificat si in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul are suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si fals privind identitatea.

 

***

 

La data de 19 noiembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 27 ani, din Teaca, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

De asemenea, in noaptea de 19/20 noiembrie a.c., politistii Biroului Rutier au identificat in trafic un tanar, de 23 ani, din Bistrita, in timp ce conducea prin localitate un autoturism, aflandu-se sub influenta alcoolului.

 Tanarul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca are suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 


 

 

0 comentarii2856 vizualizări20 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0