Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Barbat, de 27 ani, condamnat la inchisoare pentru furt calificat si distrugere.

La data de 20 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud, impotriva unui barbat, de 27 ani, din Singeorz-Bai. Barbatul a fost condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat si distrugere.

 Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

20 de pomi de Craciun confiscati de politisti.

 Ieri, 20 noiembrie a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat in trafic un tanar, de 21 ani, din Tiha Birgaului, in timp ce transporta cu un autoturism 20 de pomi de Craciun, fara a detine documente legale de provenienta.

 Tanarul a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010, cu amenda in valoare de 5 000 lei.

 Totodata, cei 20 de pomi de Craciun, in valoare de 525 lei au fost confiscati si predati in custodia Ocolului Silvic Tihuta-Colibita.

 

      Doi bistriteni cercetati de politisti pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei.

 La data de 20 noiembrie a.c., un barbat, de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Sarata, a pierdut controlul acestuia, intrand in coliziune cu un gard, din afara partii carosabile si rasturnandu-se ulterior.

 In urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii Biroului Rutier au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 ***

La data de 20 noiembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 64 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara a detine permis de conducere.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sange.

 

 

0 comentarii2709 vizualizări21 noiembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0