Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
A fost gasita o minora ratacita in padure.

In ziua de 1 mai 2011, ora 15.30, politistii din cadrul Postului de Politie Spermezeu  au fost sesizati de catre Monica C. de 31 ani din comuna Spermezeu  despre faptul ca fiica sa A.C. de 13 ani, cu probleme speciale de sanatate, a plecat de acasa in dimineata zilei de 30.04.2011 in jurul orelor 9.30-10.00 cu intentia de a merge la stana de oi a familiei aflata la aproximativ 3,5 km de casa, intr-o zona impadurita, la fratele acesteia, si nu s-a mai intors.

Realizand posibilele implicatii ale acestui caz, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud s-a constituit Centrul de Comanda in vederea gasirii minorei intr-un timp cat mai scurt.

Fata de  minora s-a dispus masura urmaririi la nivel national si, cu ocazia cercetarilor la fata locului, s-a stabilit ca minora s-a ratacit in padure.

In dimineata zilei de 02.05.201, echipa constituita din lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud si Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod", precum si din voluntari din comunele Spermezeu si Caianu Mic a reusit sa o gaseasca pe minora  pe raza localitatii Dobric. Aceasta nu a suferit nici un fel de agresiune.

           Minora a fost incredintata  tatalui sau cu recomandarea sa o supravegheze atent pentru ca pe viitor sa fie evitate astfel de situatii. Totodata, tanara   a fost condusa la Dispensarul medical din localitate si prezentata medicului de familie pentru ingrijiri de specialitate, urmand a fi sesizata Directia pentru protectia copilului in vederea intocmirii unui raport de specialitate.

 

 

2) In ziua de 3 mai 2011, ora 10.45 Robert C.B. de 19 ani din Unirea a fost depistat de catre politistii de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita in zona cartierului Stefan cel Mare din municipiul Bistrita.

Intrucat acesta prezenta o rana superficiala in zona soldului, a fost prezentat la U.P.U. pentru acordarea ingrijirilor medicale. Urmeaza a fi cercetat pentru comiterea mai multor furturi din locuinta. 

 

              

  /PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. BISTRITA-NASAUD

Comisar sef de politie

Gabriela Maria Cosma

0 comentarii2807 vizualizări04 mai 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0