Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni pentru combaterea faptelor ilegale din domeniul schimbului de valuta.

Politistii va recomanda sa efectuati schimburi valutare doar  in locuri autorizate. Avand in vedere ca ne aflam in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice intensifica actiunile specifice, menite sa asigure un climat optim de siguranta si legalitate a mediului de afaceri.

 Astfel, ieri, 6 decembrie a.c., in zona pietelor din municipiul Bistrita, politistii de investigare a criminalitatii economice impreuna cu cei ai Serviciului de Actiuni Speciale au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale din domeniul schimbului de valuta.

 In urma controalelor si a verificarilor de specialitate efectuate, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 5000 lei si au confiscat numerar in suma de 70 de euro.

 Politistii va recomanda sa efectuati schimburi valutare doar in locuri autorizate.

 

 .

 

URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTII BISTRITENI

         Politistii bistriteni au depistat un barbat, de 44 ani, urmarit international de autoritatile din Germania pentru savarsirea infractiunii de trafic ilicit de droguri. Schimbul de date si informatii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane.

Ieri, 6 decembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita - Nasaud au depistat un barbat, de 44 de ani, din Bistrita, care era urmarit international.

Pe numele celui in cauza, autoritatile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infractiunii de trafic ilicit de droguri.

Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

A fost prezentat Curtii de Apel Cluj, care a emis impotriva acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile si a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud, pentru demararea procedurilor in vederea predarii catre autoritatile germane.

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro 

0 comentarii2653 vizualizări07 decembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0