Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
NICIO FAPTA BUNA NU RAMANE NERASPLATITA!

In luna decembrie, politistii bistriteni le multumesc tuturor celor care au ales sa se implice, sa dea o mana de ajutor, sa faca o fapta buna. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud continua sa multumeasca unor persoane care au ales sa se implice si care au dat o mana de ajutor, in cadrul campaniei desfasurata de Compartimentul de Relatii Publice in luna decembrie a.c., "NICIO FAPTA BUNA NU RAMANE NERASPLATITA!"

Astfel, aducem in prim-plan o intamplare despre gestul matur, responsabil, al unei fetite de 11 ani, pe care-o numim "Mihaela". Fetita, in timp ce se afla acasa, cu familia, a observat de la geamul locuintei cativa indivizi suspecti care imparteau dintr-un portofel, o suma de bani.

A filmat cu telefonul mobil, si-a anuntat parintii si impreuna cu acestia a adus inregistrarile la Politia Municipiului Bistrita. Mai departe, oamenii legii si-au facut treaba, au identificat si depistat autorii unui furt, au restituit prejudiciul pagubitului.

Politistii i-au facut o surpriza fetitei si au rasplatit-o cu o diploma, la scoala.

 De asemenea, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud iti multumesc, "Mihaela" si isi doresc sa fie cat mai multi oameni ca tine, care dau dovada de spirit civic, care se opresc sa ajute pe altii, care isi pierd din timpul lor pentru a da o mana de ajutor, care se implica.Modestia este o trasatura de caracter care denota atat o buna crestere (cei 7 ani de acasa), cat si o educatie corecta si responsabila primita  la scoala .

 "Mihaela" a reactionat extrem de modest la gestul politistilor, preocuparea ei principala fiind nu aceea de a se lauda si a brava in fata colegilor, ci de avea pentru acestia o explicatie vis-a vis de faptul ca a fost chemata de catre conducerea scolii la directiune. 

0 comentarii2919 vizualizări13 decembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0