Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Actiuni pentru protejarea populatiei impotriva activitatilor comerciale ilicite.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice continua actiunile pentru protejarea populatiei impotriva activitatilor comerciale ilicite. Ieri, 21 decembrie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au continuat actiunile pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, pe raza orasului Nasaud.

  Actiunea a avut ca scop verificarea corectitudinii inregistrarilor pe aparatele electronice de marcat fiscale, comercializarea articolelor ornamentale, a legumelor si fructelor, verificarea provenientei marfurilor si stabilirea realitatii provenientei marfurilor comercializate.

 Astfel, cu ocazia controalelor si a verificarilor de specialitate la 11 agenti economici au fost constatate si aplicate 6 sanctiuni contraventionale conform Legii 12/1990, in valoare totala de 25 000 lei, fiind confiscat si numerar.

 

In pragul sarbatorilor de iarna si in alergarea dupa cumparaturi, Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii va recomanda sa nu va lasati amagiti de chilipiruri.

 Produsele contrafacute va pun in pericol sanatatea!

 Astfel de produse pot fi cumparate atat de cei care nu isi permit achizitionarea de produse originale, cat si de cei care nu isi dau seama ca au in fata un fals.

 Fie ca vorbim de jucarii, articole de imbracaminte, incaltaminte, menaj sau cosmetice sau orice alte produse contrafacute, toate acestea va pot afecta sanatatea si va pot lasa fara sume importante de bani.

 De asemenea, atunci cand achizitionati un produs despre care aveti suspiciuni ca ar fi contrafacut, va recomandam sa verificati pe piata costul si calitatea unor produse asemanatoare, iar daca produsul are eticheta in limba romana, verificati specificatiile tehnice si instructiunile detaliate de utilizare.

 Consultati sursele de informatie de pe internet pentru a cunoaste elementele care atesta originalitatea produselor respective.

 

 

0 comentarii2807 vizualizări22 decembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0