Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Inconstienti la volan, depistati de politisti pe raza judetului.

In noaptea de 2/3 ianuarie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 29 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe raza municipiului. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

     ***

 

          La data de 2 ianuarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un tanar, de 25 ani, din Sibiu, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Salva, fara a detine permis de conducere.

           In autoturismul in cauza se afla in calitate de pasager, o tanara, de 24 ani, din Rebrisoara, proprietara autoturismului. Aceasta ar fi incredintat autoturismul tanarului de 25 ani, despre care ar fi stiut ca nu detine permis de conducere.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si incredintarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se stie ca nu detine permis de conducere.

 

0 comentarii2723 vizualizări03 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0