Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
CONDUCETI PRUDENT SI RESPECTATI REGULILE DE CIRCULATIE! Siguranta dumneavoastra are prioritate.

La data de 4 ianuarie a.c., un barbat, de 55 ani, din Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Nasaud, pe fondul consumului de alcool a intrat in coliziune cu autoturismul care circula in fata sa, condus de un barbat de 30 ani, din Lunca Ilvei.

 In urma accidentului a rezultat ranirea unui minor, de aproximativ un an, pasager in autoturismul colizionat.

 Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv in cazul barbatului de 55 ani si negativ in cazul barbatului de 30 ani.

 Cercetarile continua de catre Politia orasului Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 4 ianuarie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat in trafic un tanar, de 26 ani, din judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 F, prin Branistea, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 4 ianuarie a.c., un  barbat, de 58 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, intrand in coliziune cu autoturismul care circula in fata sa, condus de o femeie, de 30 ani.

 In urma accidentului a rezultat ranirea conducatoarei auto de 30 ani.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

0 comentarii2800 vizualizări05 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0