Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Un tanar, de 16 ani, din Tureac a fost prins si este cercetat de politisti dupa ce a accidentat 6 persoane.

La data de 5 ianuarie a.c., pe DN 17, in localitatea Tureac, un tanar, de 16 ani, din localitate, in timp ce conducea o autoutilitara, in stare vadita de ebrietate, pe directia de mers spre Vatra Dornei a accidentat doua persoane care circulau in calitate de pieton. Cele doua persoane, de 36 de ani, respectiv 16 ani, ambele din localitate au fost transportate la spital, insa, din pacate, in cursul noptii, tanara de 16 ani a decedat.

 Conducatorul auto si-a continuat deplasarea pana in localitatea Muresenii Birgaului, unde a accidentat alte trei persoane minore, care circulau in calitate de pieton, dintre care doua de 11 ani si una de 10 ani, toate din localitatea Muresenii Birgaului.

 Conducatorul auto si-a continuat deplasarea prin localitatea Muresenii Birgaului unde a mai accidentat un pieton, o minora, de 14 ani, din localitate, care circula pe acostament.

 La scurt timp dupa producerea accidentelor a fost prins de politistii Sectiei 2 la iesire din localitatea Muresenii Birgaului. Acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar din verificarile efectuate a rezultat faptul ca autoutilitara avea autorizatia de circulatie expirata.

 Tanarul vinovat de producerea accidentelor se afla la spital, in custodia politistilor, iar in cursul zilei de astazi urmeaza a fi retinut pentru 24 de ore si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 Politistii Serviciului Rutier au intocmit dosar penal, urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care a avut loc evenimentul.

 

Foto - arhiva 

 

 

0 comentarii2800 vizualizări06 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0