Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Respectati regulile de circulatie, viata are prioritate!

Infractiuni rutiere constatate de politisti si consecintele alcoolului la volan. La data de 7 ianuarie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au oprit pentru control in trafic, un barbat, de 53 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere si au intocmit dosar penal.

 

***

La data de 7 ianuarie a.c., in municipiul Bistrita, un barbat, de 39 ani, din localitate,  in timp ce conducea un autoturism, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul care circula in fata sa si a intrat in coliziune cu acesta. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat in altul care circula pe aceeasi directie.

 In urma accidentului a rezultat ranirea soferului de 39 ani si a unei femei, de 52 ani, soferita primului autoturism colizionat.

 Toti conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv in cazul soferului de 39 ani si negativ in cazul celorlalti soferi.

 Politistii Biroului Rutier au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***


In noaptea de 7/8 ianuarie a.c., politia a fost sesizata despre faptul ca, intr-un sant din afara partii carosabile, de pe raza comunei Salva se afla un autoturism rasturnat.

 In urma verificarilor efectuate, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat conducatorul autoturismului, in persoana unui barbat, de 41 ani, cu domiciliul in S.U.A.

 Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.  Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca acesta a consumat bauturi alcoolice.

 In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

0 comentarii2737 vizualizări08 ianuarie 2018




rss 2.0
rss 2.0