Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Ai auzit tot felul de lucruri ingrozitoare despre noi: un politist pedofil prins cu greutate de colegii lui.

POSTURI SCOASE LA CONCURS IN POLITIA ROMANA. Da, ai citit bine. Astfel, in aceasta perioada, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud scoate la concurs 7 posturi de politisti si personal contractual ( 6 posturi de politisti, din care unul reincadrare ca politist si un post de personal contractual).

 Stim ca in aceste zile meseria de politist nu mai pare atat de tentanta. Ai auzit tot felul de lucruri ingrozitoare despre noi: un politist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum sa-ti facem dovada, acum, ca lucrurile nu sunt chiar asa, dar iti promitem ca, si in acest caz, cei responsabili nu vor scapa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi in aceasta perioada, trebuie sa stii ca, din echipa Politiei Romane fac parte oameni  pentru care nu conteaza decat aflarea adevarului, care nu au liniste pana nu dovedesc ca, cei care au incalcat legea, sunt acolo unde le este locul, in spatele gratiilor.

Poate ca nu suntem perfecti, poate ca avem multe defecte, dar cu siguranta suntem profesionisti, iar rezultatele obtinute  vorbesc de la sine.

De aceea, inainte de a lua o hotarare daca sa accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gandeste -te si pune in balanta daca munca de ani de zile a unor oameni exceptionali poate fi stearsa cu buretele de o persoana.

Posturi din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud:

https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs


 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2730 vizualizări11 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0