Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Actiuni ale politistilor bistriteni pentru siguranta cetatenilor.

In perioada 23-24 ianuarie a.c., politistii bistriteni au actionat pe raza intregului judet pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru cresterea gradului de siguranta rutiera, avand scopul de a combate cauzele generatoare de accidente rutiere.

 Cu ocazia activitatilor desfasurate, au fost constatate si aplicate peste 320 de sanctiuni contraventionale, majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de peste 87 000 lei.

 Fata de 20 conducatori auto a fost luata masura complementara de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodata au fost retrase 12 certificate de inmatriculare pentru diferite nereguli.

 

Mandate de executare a pedepsei inchisorii puse in aplicare de politisti. Doi barbati au fost condamnati la inchisoare pentru infractiunile de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara permis de conducere, respectiv furt calificat.

 La data de 23 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui barbat, de 29 ani, din Negrilesti.

 Acesta a fost condamnat la 1 an si 257 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 De asemenea, la aceeasi data politistii Serviciului de Investigatii Criminale au mai pus in aplicare un alt mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud, impotriva unui barbat, de 34 ani, din Nasaud.

 Barbatul de 34 ani a fost condamnat la 5 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

  Cei doi au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

Persoane banuite de comiterea infractiunii de furt calificat, identificate de politistii singeorzeni. Prejudiciile cauzate au fost recuperate in totalitate.

 La data de 23 ianuarie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat un barbat, de 43 ani, din Rodna, banuit de comiterea faptei.

 Barbatul este cercetat pentru faptul ca, la data de 21 octombrie 2016 ar fi sustras 120 litri de carburant din rezervoarele unui utilaj, apartinand unei societati comerciale de pe raza localitatii Anies, cauzand un prejudiciu in valoare de aproximativ 650 lei.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate de politisti.

 Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

***

 

De asemenea, la aceeasi data, in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au identificat un tanar, de 19 ani, din Feldru, banuit de comiterea faptei.

 Acesta este cercetat pentru faptul ca, la data de 20 ianuarie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-un bar de pe raza comunei Ilva Mica, cauzand un prejudiciu de aproximativ 1600 lei.

 Telefonul mobil sustras a fost recuperat de politisti si restituit persoanei pagubite.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

                   


Actiuni in trafic ale politistilor din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares impreuna cu reprezentantii Registrului Auto Roman.

La data de 23 ianuarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman au desfasurat actiuni rutiere, pe raza de competenta.

Actiunile au avut ca scop verificarea starii tehnice a autovehiculelor si prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia activitatilor desfasurate, politistii au constatat si aplicat 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 1600 lei.

Totodata au fost retrase 4 certificate de inmatriculare pentru diferite abateri rutiere si a fost retinut un permis de conducere.

 

                 

 

0 comentarii3241 vizualizări25 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0