Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Doi barbati retinuti de politisti pentru 24 de ore.

Doi barbati banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore. La data de 31 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu politisti ai Sectiei 2 Politie Rurala Prundu-Bargaului si din cadrul Politiei Orasului Beclean au efectuat patru perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. Cu ocazia perchezitiilor a fost ridicat un cutit care ar fi fost folosit la comiterea faptelor.

 Astfel, doi barbati, de 30 de ani, din Tiha Bargaului respectiv 31 de ani, din comuna Petru-Rares au condusi la sediul inspectoratului si retinuti pentru 24 ore. Cei doi urmeaza a fi  prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

 La data de 26 ianuarie a.c., un barbat, de 31 de ani, din Bistrita a sesizat faptul ca ar fi fost agresat si amenintat cu violente, in timp ce se afla in incinta unui local din Bistrita, de catre doi barbati.

 La momentul sesizarii a intervenit o patrula de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, dar persoana in cauza nu a dorit sa formuleze plangere.

 Politistii Serviciului de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu, in aceeasi zi, pentru infractiunile de tulburarea ordinii si linistii publice si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. De asemenea, barbatul de 31 de ani a formulat plangere pentru lovire sau alte violente si amenintare.

 Cercetarile continua  pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul si tragerea la raspundere penala a celor vinovati de comiterea faptelor.

 

***

 

 Un barbat, de 40 de ani, din Viisoara a fost retinut pentru 24 de ore de politisti, fiind cercetat pentru comiterii infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti.

 Politistii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti, fata de un barbat, de 40 de ani, din Viisoara. Acesta este banuit ca ar fi luat legatura telefonic si s-ar fi intalnit cu persoana care a solicitat ordinul de protectie, in cursul lunii ianuarie a.c. Ordinul a fost emis la data de 8 decembrie 2017, de catre Judecatoria Bistrita, ca urmare a unor neintelegeri pe care le-ar fi avut cu barbatul de 40 de ani.

 La data de 31 ianuarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus masura retinerii fata de barbatul in cauza care este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti.

 

 https://www.politiaromana.ro/ro/comunicate/comunicat1517320602

 

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro 

0 comentarii2751 vizualizări02 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0