Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Persoane banuite de infractiuni de furt, identificate de politisti. Prejudicii recuperate in totalitate.

La data de 6 februarie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz Bai au identificat un tanar, de 18 ani, din Rodna, banuit de comiterea faptei. Tanarul este cercetat pentru faptul ca, in noaptea de 4/5 februarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-o unitate comerciala, de pe raza comunei Rodna, cauzand un prejudiciu de aproximativ 1000 lei. Valoarea prejudiciului a fost recuperata in totalitate.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

***

 

La aceeasi data, 6 februarie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de furt, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita - Biroul de Investigatii Criminale au identificat un barbat, de 35 ani, din Tiha Birgaului, banuit de comiterea faptei.

 Barbatul este cercetat pentru faptul ca, la data de 23 ianuarie a.c., in timp ce se afla in incinta unei societati comerciale ar fi sustras din buzunarul hainei unei persoane, suma de 1500 lei.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate de politisti.  Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiuni de furt.

 

 

Actiune comuna a politistilor Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud impreuna cu reprezentantii Registrului Auto Roman.

La data de 6 februarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, respective ai Postului de Politie Dumitra impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman au desfasurat actiuni rutiere, vizand localitatile Dumitra, Cepari si Tarpiu.

Actiunile au avut scopul de a verifica starea tehnica a autovehiculelor, inclusiv dotarea acestora cu anvelope de iarna si combaterea cauzelor generatoare de accidentelor rutiere.

Cu ocazia activitatilor desfasurate, politistii au constatat si aplicat 36 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6945 lei.

Totodata au fost retrase 4 certificate de inmatriculare pentru diferite abateri rutiere, a fost luata masura complementara de imobilizare a unui autovehicul si de asemenea a fost retinut un set de placute de inmatriculare.

 

Un barbat s-a ales cu dosar penal pentru incalcarea unui ordin de protectie.

La data de 6 februarie a.c., politia a fost sesizata de catre o persoana, despre faptul ca un barbat, de 53 ani, din Bistrita ar fi incalcat un ordin de protectie, emis de instanta, pe o durata de 6 luni, prin care acesta era obligat sa pastreze o distanta de minim 10 metri fata de persoana in cauza, respectiv 5 metri fata de locuinta acesteia.

 Politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti.

 

 

               Fiti constienti - NU va urcati la volan daca nu detineti permis de conducere!

In noaptea de 6/7 februarie a.c., un minor, de 16 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un moped neinmatriculat prin localitate si fara a detine permis de conducere a pierdut controlul acestuia, a parasit partea carosabila, intrand in coliziune cu un gard.

 In urma accidentului a rezultat ranirea minorului, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

 Totodata, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Nasaud au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, punerea in circulatie pe drumurile publice si conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

0 comentarii2821 vizualizări07 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0