Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Tanar, de 21 ani aflat sub control judiciar, depistat de politisti.

Mandate de executare a pedepsei inchisorii puse in aplicare de politistii de la investigatii criminale. La data de 7 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, emise de Judecatoria Bistrita, impotriva unei tinere de 20 ani, respectiv a unui tanar, de 26 ani, ambii din Josenii Birgaului.

 Cei doi au fost condamnati la 2 ani si 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de talharie.

 Tanara de 20 ani a fost incarcerata in Penitenciarul Gherla - Sectia Exterioara Cluj-Napoca, iar tanarul de 26 ani a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

     Tanar, de 21 ani aflat sub control judiciar, depistat de politisti in timp ce incalca obligatiile stabilite de organul judiciar pe parcursul masurii.

 In noaptea de 6/7 februarie a.c., pe o strada din municipiul Bistrita, politistii Biroului de Ordine Publica au oprit pentru legitimare un tanar, de 21 ani, din localitate.

 In urma controlului corporal au gasit asupra acestuia un pistol, replica de tip airsoft si un cutit.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul este sub control judiciar, incepand cu data de 11 octombrie 2017, pentru comiterea unui furt calificat dintr-o locuinta de pe raza municipiului.

 Fapta a fost savarsita la data de 30 septembrie 2017, prejudiciul cauzat fiind de 6000 lei.

 Astfel, politistii de la supravegheri judiciare, au stabilit faptul ca tanarul de 21 ani a incalcat cu rea-credinta obligatia stabilita de organul judiciar pe parcursul masurii "de a nu detine, folosi sau purta arme" si a fost sesizata Judecatoria Bistrita in vederea inlocuirii masurii controlului judiciar cu masura arestului la domiciliu sau arestarea preventiva.

 

 

 

0 comentarii2667 vizualizări08 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0