Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Actiune comuna a politistilor din cadrul Postului de Politie Dumitra impreuna cu reprezentantii R.A.R.

Ieri, 13 februarie a.c., politistii Postului de Politie Dumitra au organizat si desfasurat actiuni rutiere pe DN 17 C, pentru prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea in trafic a tuturor celor care incalca regulile de circulatie si pun in pericol siguranta atat a lor, cat si a celorlalti participanti la trafic.

Actiunile s-au desfasurat pe raza comunei Dumitra si au participat si reprezentanti ai Registrului Auto Roman, care au verificat starea tehnica a autovehiculelor.

Echipele de control au urmarit verificarea sistemului de franare, a celui de reducere a zgomotului si a emisiilor poluante, a mecanismului de directie, instalatiei de iluminare/semnalizare, existentei si autenticitatii seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum si a legalitatii montarii si utilizarii luminilor de alta culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decat cele omologate.

De asemenea, a fost verificat sistemul de rulare (punti, roti, anvelope si suspensie), corectitudinea datelor din certificatul de inmatriculare si concordanta acestora cu datele si caracteristicile tehnice ale vehiculelor, detinerii inspectiei tehnice periodice si valabilitatea acesteia.

Astfel, au fost constatate si aplicate 28 sanctiuni contraventionale conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de 5635 lei.

Totodata au fost retrase 4 certificate de inmatriculare pentru diferite abateri rutiere si a fost retinut un permis de conducere.

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2723 vizualizări14 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0