Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Doi barbati au fost retinuti 24 de ore, pentru comiterea infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori.

La data de 14 februarie a.c., politistii Sectiei 4 de Politie Rurala Beclean, cei ai Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice si din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au pus in executare doua mandate de perchezitie domiciliara, in cadrul unui dosar penal privind comiterea infractiunilor de taiere fara drept de arbori si furt de arbori.

 Perchezitiile au avut loc la domiciliile a doua persoane, in comuna Branistea.

 In urma perchezitiilor, a fost ridicata cantitatea de 36,5 mc material lemnos, care a fost indisponibilizata si predata Ocolului Silvic Bistrita. De asemenea, au fost gasite si indisponibilizate doua tractoare si doua motofierastraie despre care exista indicii ca ar fi fost folosite la comiterea infractiunilor si 330 de litri alcool etilic.

 Din cercetarile efectuate, a reiesit faptul ca, in perioada decembrie 2017-februarie 2018, cei in cauza ar fi taiat si sustras mai multi arbori, din paduri de pe raza comunei Branistea.

 Cei doi barbati, de 27 de ani, respectiv 31 de ani, au fost condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, impotriva acestora fiind luata masura retinerii pentru 24 de ore.

 Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean continua cercetarile, pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

 

 

 

Actiuni pentru siguranta traficului rutier.

 La data de 14 februarie a.c., in cadrul actiunilor preventive, pe linie rutiera, desfasurate in municipiul Bistrita, politistii l-au depistat pe un barbat, de 29 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, cu numar de inmatriculare provizoriu.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta este expirat din data de 13 decembrie 2017. Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 Cercetarile continua de catre lucratorii Biroului Ordine Publica, sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui auto neinmatriculat.

 

***


La aceeasi data, pe o strada din municipiul Bistrita, politistii Biroului Rutier l-au depistat pe un barbat, de 56 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv.       Cercetarile continua de catre lucratorii Biroului Rutier, sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

0 comentarii2632 vizualizări15 februarie 2018
rss 2.0
rss 2.0