Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni preventive desfasurate de politistii bistriteni, la sfarsit de saptamana.

Politistii bistriteni au actionat la sfarsit de saptamana pentru prevenirea faptelor antisociale, mentinerea ordinii si sigurantei publice, precum si pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, actiunile rutiere din ultimele zile au avut scopul de a creste gradul de siguranta rutiera, prin depistarea in trafic a tuturor celor care incalca regulile de circulatie si pun in pericol siguranta atat a lor, cat si a celorlalti participanti la trafic.

Cu ocazia actiunilor desfasurate, in perioada 13-15 aprilie a.c., politistii au aplicat peste 540 de sanctiuni, majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de peste 130 000 de lei.

De asemenea, ca urmare a incalcarii normelor de circulatie, politistii de la rutiera au retinut 30 de permise de conducere pentru diferite abateri in trafic si au retras 5 certificate de inmatriculare.

 

***

 

La data de 13 aprilie a.c., politistii rutieri din Beclean au depistat in trafic un tanar, de 25 ani, din Sieu-Sfantu, in timp ce conducea o autoutilitara, care tracta o semiremorca, pe DN 17, intre localitatile Beclean si Sintereag, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

 

La data de 14 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au identificat in trafic un barbat, de 47 ani, din Bistrita, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 17, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

***

La data de 15 aprilie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au oprit in trafic, pentru control un barbat, de 32 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca autoturismul in cauza nu este inmatriculat.

 Astfel, s-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

La data de 15 aprilie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat in trafic un cetatean german, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin Sintereag, fara a detine permis de conducere.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

0 comentarii2828 vizualizări16 aprilie 2018




rss 2.0
rss 2.0