Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Surprins in flagrant, in timp ce sustragea un acumulator auto.

La data de 10 mai a.c., politistii l-au surprins in flagrant pe un barbat, de 35 de ani, din Sigmir, in timp ce sustragea un acumulator auto, de la un autovehicul, parcat pe o strada din municipiul Bistrita. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

          Banuiti de furt, identificati de politisti.

 In urma cercetarilor efectuate de politistii Postului de Politie Lechinta, intr-un dosar penal de furt calificat, au fost identificati doi tineri, banuiti de comiterea faptei.

 Cei doi tineri, de 18 ani, respectiv 14 ani, ambii din Lechinta, sunt banuiti ca in noaptea de 21/22 aprilie a.c., ar fi sustras un moped, din curtea unui imobil, situat pe raza comunei Lechinta.

 Prejudiciul a fost recuperat de politisti si restituit partii vatamate, iar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

RESPECTATI REGULILE DE CIRCULATIE!

 La data de 9 mai a.c., pe DJ 172 G, in Saratel, un tanar, de 20 ani, din localitate, in timp ce conducea o motocicleta neinmatriculata, care nu era prevazuta cu sistem de iluminare, a parasit partea carosabila, a intrat in coliziune cu un atelaj hipo care se afla in afara partii carosabile, dupa care s-a rasturnat.

 Din accident a rezultat ranirea grava a motociclistului. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest si i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la momentul accidentului, acesta nu purta casca sau echipament de protectie.

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere fara permis si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

Conduceti prudent! 

La data 9 mai a.c., un barbat, de 53 de ani, din Sieu Odorhei, in timp ce conducea un autoturism, a schimbat directia de mers spre dreapta, pentru a intra in curtea unui imobil, moment in care a fost acrosat de autoturism, condus de un barbat, de 41 de ani, din Bistrita, care circula in aceeasi directie de mers.

 In urma accidentului doua pasagere, de 50 de ani, respectiv 39 de ani, ambele din Sieu Odorhei au fost ranite usor.

 Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

****

La data de 9 mai a.c., pe DN 17 C, in localitatea Dumitra, un tanar, de 20 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe directia de mers spre Bistrita, a efectuat o manevra de depasire a unei autoutilitare, care era condusa de un barbat, de  38 de ani, din Uriu. Ajuns in dreptul autoutilitarei, conducatorul acesteia a incercat sa efectueze o manevra similara, moment in care tanarul de 20 de ani a virat stanga si a accidentat usor un pieton, de 65 de ani, din Dumitra, care se deplasa pe acostamentul din partea stanga a drumului.

 Atat conducatorii auto cat si persoana vatamata au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

          Conducea un autoturism, desi avea permisul suspendat.

 La data de 9 mai a.c., in Beclean, un barbat, de 46 de ani, din Bistrita, a fost depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism, desi avea permisul de conducere retinut.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat faptul ca acesta nu a consumat bauturi alcoolice.

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

 

 

 

0 comentarii2632 vizualizări10 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0