Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

La data de 14 mai a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud, impotriva unui barbat, de 49 de ani, din Singeorz Bai. Acesta a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis si a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

         UPDATE: Banuit de comiterea mai multor furturi din auto, identificat si retinut pentru 24 de ore de politisti.

 La data de 14 mai a.c., tanarul de 25 de ani, retinut pentru 24 de ore si banuit de comiterea mai multor furturi din auto, a fost prezentat Judecatoriei Bistrita, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

 Instanta a dispus arestarea pentru 30 de zile, iar acesta a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 

          Banuit de comiterea infractiunii de distrugere, identificat de politisti.

 La data de 14 mai a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 2 l-au identificat pe un barbat, de 55 de ani, din Josenii Birgaului, banuit de comiterea infractiunii de distrugere.

 Astfel, politistii au stabilit faptul ca, la data de 22 aprilie a.c., barbatul de 55 de ani ar fi patruns cu ovinele pe un teren situat pe raza localitatii Rusu Birgaului, dupa ce ar fi distrus o poarta din lemn care face accesul pe terenul respectiv. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1000 lei.

 Cercetarile continua de catre politistii Postul de Politie Josenii Birgaului.

 

          Politistii din Cosbuc l-au identificat pe un tanar, banuit de comiterea unui furt din magazin.

 In cadrul cercetarilor efectuate, Politistii Postului de politie Cosbuc l-au identificat pe un tanar, de 17 ani, din Nasaud, banuit de comiterea unui furt.

 Astfel, din cercetari a reiesit faptul ca, in noaptea de  24/25 decembrie 2017, ar fi patruns intr-un chiosc, din localitatea Cosbuc, de unde ar fi sustras bani si bunuri, in valoare totala de aproximativ 1700 de lei.

 Cercetarile continua de catre politistii Postului de politie Cosbuc, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

 

          Conducea un autoturism neinmatriculat, dar a fost oprit in trafic de politisti.

 Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au depistat si oprit in trafic, pe DN 17 C, in localitatea Dumitra, pe un barbat, de 47 de ani, din localitatea Sant, in timp ce conducea un autoturism care avea montate placute cu numere de inmatriculare false.

 De asemenea, ca urmare a verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca autoturismul este neinmatriculat.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul cu numar fals de inmatriculare.

 

 

0 comentarii2688 vizualizări15 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0