Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
NU circulati cu bicicleta daca va aflati sub influenta bauturilor alcoolice!

La data de 16 mai a.c., pe DN 17, pe raza localitatii Prundu Birgaului, un barbat, de 53 ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu bicicleta, pe fondul consumului de alcool s-ar fi dezechilibrat si a cazut pe acostamentul partii carosabile. In urma acestui eveniment a rezultat ranirea biciclistului. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,7 mg/l alcool pur in aerul expirat. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

 

Controale pe linia sistemelor de securitate.

In perioada 15-16 mai a.c., politistii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publica impreuna cu politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au organizat o actiune pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor societati comerciale de pe raza de competenta a sectiei.

Astfel, cu ocazia activitatilor desfasurate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 sanctiuni contraventionale, din care 6 conform HG 301/2012 - pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si 1 conform Legii 12/1990 - privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, in valoare totala de 10 600 lei.

 

     Inconstienta in trafic! - Doi bistriteni sunt cercetati pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fara permis de conducere.

 La data de 16 mai a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 28 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 De asemenea, in aceeasi zi, politisti Biroului de Ordine Publica au oprit pentru control in trafic un barbat, de 34 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate.

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

 In ambele cazuri, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii2674 vizualizări17 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0