Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
MAIALUL ELEVILOR NASAUDENI IN SIGURANTA!

Astazi, 20 mai a.c., politistii nasaudeni, de la Rutiera si Ordine Publica, actioneaza   pentru ca "Maialul Elevilor Nasaudeni"  si parada portului popular sa se desfasoare in siguranta. Politistii de la Rutiera dirijeaza traficul rutier in zona de desfasurare a evenimentului, motiv pentru care, indiferent daca circulati pe jos ori cu masina, tineti cont de indicatiile lor! Prioritatea lor este siguranta dumneavoastra!

 Politistii de la Ordine Publica actioneaza pentru cresterea gradului de ordine si siguranta publica, precum si pentru prevenirea furturilor, avand in vedere ca se preconizeaza participarea unui public numeros, aproximativ 2000 de persoane. 

       Paza buna trece primejdia rea, motiv pentru care: 

  •  Daca sunteti participant la traficul rutier, indiferent de calitate, adoptati o conduita preventiva si respectati regulile de circulatie si indicatiile politistilor care dirijeaza circulatia! 
  • Aveti grija de bunurile dumneavoastra! Aglomeratia si agitatia care se creeaza atrag ca un magnet hotii de buzunare, posete sau genti. Specificul furturilor din buzunare consta in faptul ca locul de actiune este un spatiu restrans, de regula favorizat de aglomeratie. 

 

0 comentarii2926 vizualizări21 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0