Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Barbat condamnat la inchisoare pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

La data de 24 mai a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 42 ani, din Beclean. Acesta a fost condamnat la un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere.

 Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

Urmarit national, depistat de politisti.

 La data de 24 mai a.c.,  politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au depistat pe raza localitatii Tureac un barbat, de 29 ani, din Cusma, care era urmarit national.

 Pe numele celui in cauza, la data de 3 mai a.c., Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, sub aspectul comiterii unor infractiuni la regimul rutier. Acesta a fost condamnat la 3 ani, 2 luni si 20 de zile inchisoare.

 Astfel, la aceeasi data, politistii de la investigatii criminale au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, barbatul fiind incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

     Barbat aflat sub influenta alcoolului, ranit in urma unui accident cu bicicleta -

NU circulati cu bicicleta daca ati consumat bauturi alcoolice!

 La data de 24 mai a.c., un barbat, de 50 ani, din Parva, in timp ce se deplasa cu bicicleta, pe DJ 172 B, prin localitate, s-ar fi dezechilibrat, cazand pe partea carosabila.

 In urma evenimentului rutier, a rezultat ranirea biciclistului.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,2 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Infractiuni la regimul rutier, constatate de politisti.

 La data de 24 mai a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 30 ani, din Feldru, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

La aceeasi data, 24 mai a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic un barbat, de 46 ani, din Dumitra, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca autoturismul in cauza figireaza ca iind radiat din circulatie.

 S-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

La data de 24 mai a.c., un tanar de 20 ani, din Suplai, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul volanului, intrand intr-o turma de ovine.

 In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea ovinelor si avarierea autoturismului.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Barbat banuit de comiterea infractiunilor de distrugere si violare de domiciliu, identificat de politisti.

La data de 24 mai a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de distrugere, fapta inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Postului de Politie Poiana Ilvei au identificat un barbat, de 32 ani, din Poiana Ilvei, banuit de comiterea faptei.

 Barbatul este cercetat pentru faptul ca, in noaptea de 12/13 mai a.c., ar fi patruns fara drept in curtea unei locuinte de pe raza localitatii Poiana Ilvei, producand distrugeri usii de acces in imobil. Ulterior, acesta ar fi produs distrugeri si unui autoturism parcat in apropierea imobilului respectiv.

 Prejudiciul cauzat este in valoare de aproximativ 3000 lei.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si violare de domiciliu.

 

 

0 comentarii2625 vizualizări26 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0