Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
ALDE si-a asumat inca de la infiintare sa fie aparatorul drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Dragi prieteni, ALDE si-a asumat inca de la infiintare sa fie aparatorul drepturilor si libertatilor cetatenilor, o voce puternica in criticarea abuzurilor care au avut loc in ultimii ani, bazate pe deja celebrele protocoale dintre SRI si institutiile din justitie. Un adevarat partid liberal, asa cum este ALDE, nu poate sa sustina decat un lucru si anume necesitatea protejarii, apararii, promovarii drepturilor si libertatilor individuale.

Discursul nostru s-a axat pe nevoia ca in Romania sa avem o justitie corecta, o justitie independenta, fara abuzuri.  ALDE s-a pozitionat intr-o maniera lipsita de orice echivoc in a condamna abuzurile si excesele facute in justitie in ultimii ani. Este de datoria noastra ca in viitor acest demers pe care l-am initiat in urma cu trei ani sa fie dus la bun sfarsit, astfel incat sa scoatem la iveala toata cangrena care a cuprins sistemul de justitie din Romania.

Pe 9 iunie facem un nou pas in lupta noastra cu abuzurile. Pe 9 iunie vom iesi in strada impotriva sistemului opresiv care s-a format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI - DNA. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, procuratura si aplauda spectacolul catuselor. Este momentul sa aratam ca suntem puternici si ca lupta impotriva statului paralel are o sustinere semnificativa in randul romanilor.

Sambata, de la ora 20:00, in Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta, pentru ca abuzurile impotriva romanilor sa inceteze, pentru ca in Romania sa nu mai asistam la oameni incarcerati pe nedrept. Pe 9 iunie trebuie sa ne facem auziti!

Vino si tu alaturi de noi pentru a da putere demersului nostru! Fii alaturi de noi in Piata Victoriei pentru o Romania demna si prospera! Spune NU abuzurilor!

 

Calin Popescu-Tariceanu,

 presedinte ALDE.

 

0 comentarii2688 vizualizări07 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0