Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni pentru combaterea delictelor silvice.

La data de 7 iunie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj, au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale. Astfel, politistii au actionat pentru verificarea legalitatii modului de comercializare a materialului lemnos, de catre depozitele de cherestea, situate pe raza municipiului Bistrita.

 Cu aceasta ocazie au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 5.000 lei,  prevazute de Legea nr. 171/2010 si a fost confiscata cantitatea de 8,65 m.c. material lemnos, in valoare de 4.477 lei.

 De asemenea, la aceeasi data, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului, l-au depistat pe un barbat, din Tiha Birgaului, care conducea o autoutilitara cu care transporta cantitatea de 4,46 mc lemn, fara a detine documente legale de provenienta si transport.

 S-a aplicat sanctiune contraventionala in valoare de 5000 lei si s-a dispus confiscarea materialului.

 

 
   

 

 

Accidente rutiere, cauza: NERESPECTAREA REGULILOR DE CIRCULATIE!

    Alcool la volan!!!

La data de 7 iunie a.c., in localitatea Josenii Birgaului, pe directia de mers Vatra Dornei-Bistrita,un barbat, de 42 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism, din cauza neatentiei in conducere si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat in coliziune cu un atelaj hipo, care circula in fata sa.

 In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a carutasului, un barbat, de 30 de ani a fost ranit usor.

 Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ pentru carutas si pozitiv pentru conducatorul auto.

 Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Serviciului Rutier sub aspectul comiterii infractiunilor de  vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

   Minor la volan!!!

La data de 7 iunie a.c., pe DN 17D, in localitatea Rodna, un tanar, de 17 ani, din Rodna, care conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de deplasare, a patruns pe contrasens, unde a surprins si accidentat pe un barbat, de 48 ani, din Rodna, care circula regulamentar, in calitate de biciclist.

 Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din Singeorz-Bai, pentru infractiunile de conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

 La data de 7 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe o strada din comuna Maieru, doi minori, ambii din localitate, s-au accidentat cu un ATV.

 

   Minor la volan!!!

 La fata locului, politistii au stabilit faptul ca, pe un drum comunal din localitate, cei doi minori, o fata de 13 ani si un baiat de 17 ani, care se aflau pe un ATV, au pierdut controlul directiei, dupa care s-au izbit de gardul unui imobil.

 In cauza se efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul, de catre politistii din Singeorz-Bai, in cadrul unui dosar penal  intocmit pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

 

 

0 comentarii2856 vizualizări08 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0