Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Inconstienta in trafic, pedepsita de politistii bistriteni.

La data de 9 iunie a.c., politistii Biroului Rutier au oprit pentru control in trafic un barbat, de 39 ani, din Viisoara, in timp ce conducea un autoturism prin localitate. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere, iar autoturismul pe care il conducea nu este inmatriculat.

 De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

In noaptea de 9/10 iunie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 46 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,65 mg/ alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

***

In noaptea de 9/10 iunie a.c., pe DN 17, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat in trafic un barbat, de 61 ani, din Rodna, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, avand o alcoolemie de peste 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

In noaptea 10/11 iunie a.c., pe DN 17, prin localitatea Prundu Birgaului, politistii Serviciului Rutier au identificat in trafic un barbat, de 38 ani, din Lunca Lesului, in timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca barbatul nu detine permis de conducere, iar autoturismul in cauza nu este inmatriculat.

 Politistii Serviciului Rutier efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui autovehicul neinmatriculat, fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

 

***

           La data de 10 iunie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 59 ani, din Feldru, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

           S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

  

 

 

   Accidente rutiere produse pe fondul nerespectarii regulilor de circulatie!

In noaptea de 9/10 iunie a.c., un barbat, de 31 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 A, intre localitatile Rusu de Sus si Rusu de Jos a pierdut controlul acestuia, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un cap de pod.

 In urma accidentului a rezultat ranirea unei tinere, de 20 ani, din Bistrita, pasagera in autoturism, care a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 10 iunie a.c., un barbat, de 49 ani, din Domnesti, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 154, prin localitate, pe fondul consumului de alcool a colizionat un autoturism, parcat in afara partii carosabile.

 Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 10 iunie a.c., un barbat, de 28 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin Cepari, pe fondul neatentiei in conducere, ar fi pierdut controlul acestuia, intrand in santul din afara partii carosabile.

 In urma accidentului rutier, a rezultat ranirea unui tanar, de 21 ani, din Nasaud, pasager in autoturism, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

 Politistii rutieri nasaudeni au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 NU conduceti vehicule pe drumurile publice daca ati consumat alcool sau daca nu detineti permis de conducere! - puneti in pericol atat siguranta dumneavoastra, cat si a celorlalti participanti la trafic.

 

0 comentarii2681 vizualizări11 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0