Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Condamnat la inchisoare pentru infractiuni la regimul rutier.

La data de 15 iunie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 29 ani, din Sieu-Magherus. Acesta a fost condamnat la 1 an si 4 luni inchisoare pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier, fiind incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

Tanar banuit de comiterea unui furt din auto, retinut pentru 24 ore.

 La data de 15 iunie a.c., o persoana a sesizat politia prin plangere, despre faptul ca, autori necunoscuti i-ar fi sustras o borseta, din autoturismul sau, parcat pe o strada de pe raza municipiului Bistrita.

 In borseta se afla o suma de bani si alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind in valoare de aproximativ 1300 lei.

 Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita au inregistrat un dosar penal, privind savarsirea unei infractiuni de furt.

 La aceeasi data, 15 iunie a.c., in urma investigatiilor efectuate cu operativitate, politistii de la investigatii criminale au identificat un tanar, de 22 ani, din Bistrita, banuit de comiterea faptei.

 Prejudiciul a fost recuperat partial.

 Fata de tanarul in cauza a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, pentru comiterea infractiunii de furt.

 Astfel, la data de 16 iunie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 

 Politistii rutieri bistriteni la datorie - Persoane depistate in trafic conducand vehicule neinmatriculate, sub influenta alcoolului sau fara permis de conducere.

 La data de 15 iunie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au depistat in trafic un tanar, de 24 ani, din Magura Ilvei, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, pe raza comunei Ilva Mica, fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

La data de 16 iunie a.c., pe DN 17 D, politistii din Singeorz-Bai au oprit pentru control in trafic un autoturism, condus de un barbat, de 37 ani, din Dealu Stefanitei.

 Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,9 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 De asemenea, in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca acesta nu detine permis de conducere.

 In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

 

***

In noaptea de 16/17 iunie a.c., politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic un barbat, de 47 ani, din Rodna, in timp ce conducea un moped pe raza comunei, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Totodata, cu ocazia verificarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

 

La data de 17 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat in trafic un barbat, de 40 ani, din Budacu de Sus, in timp ce conducea un ATV neinmatriculat prin localitate si aflandu-se sub influenta alcoolului.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,5 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Totodata, in cadrul verificarilor s-a stabilit ca barbatul nu detine permis de conducere.

 S-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 17 iunie a.c., pe DN 17, prin localitatea Coldau, politistii rutieri din Beclean au depistat in trafic un barbat, de 53 ani, din Caianu Mic, in timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,4 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate si doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 17 iunie a.c., pe DN 17, prin localitatea Sintereag, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au identificat in trafic un tanar, de 23 ani, din Ciupercenii Noi, judetul Dolj, in timp ce acesta conducea un autoturism, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Astfel, in cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

***

 

La data de 17 iunie a.c., pe DN 17 C, politistii nasaudeni au depistat in trafic un tanar, de 20 ani, din Telciu, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fara permis de conducere.

 ATENTIE! - Pentru siguranta in trafic, sub nicio forma nu conduceti vehicule sub influenta alcoolului sau fara permis de conducere!

 

0 comentarii2730 vizualizări18 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0