Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Infractiuni la regimul rutier constatate de politisti in trafic.

La data de 18 iunie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au depistat in trafic un barbat, de 32 ani, din Lunca Ilvei, in timp ce conducea un autoturism, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 18 iunie a.c., pe DN 17 C, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic un barbat, de 69 ani, din Telciu, in timp ce conducea un moped prin localitate, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

Accidente rutiere - consecintele nerespectarii regulilor de circulatie.

 La data de 18 iunie a.c., un barbat, de 43 ani, din Beclean, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a surprins si accidentat un tanar, de 25 ani, din Singeorz-Bai, care era angajat in traversarea regulamentara a strazii.

 In urma accidentului rutier a rezultat ranirea tanarului de 25 ani.

 Atat conducatorul auto, cat si pietonul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 Politistii Biroului Rutier continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 18 iunie a.c., un barbat, de 67 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un moped prin localitate, a pierdut controlul acestuia, cazand pe partea carosabila.

 In urma accidentului rutier, a rezultat ranirea usoara a barbatului, care ulterior a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 De asemenea, cu ocazia verificarilor efectuate, politistii Biroului Rutier au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul in cauza nu este inmatriculat.

 S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, punerea in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

Politistii Posturilor de Politie Telciu si Romuli au desfasurat actiuni preventive in trafic, impreuna cu reprezentantii Registrului Auto Roman.

Ieri, 18 iunie a.c., politistii Posturilor de Politie Telciu si Romuli au organizat si desfasurat actiuni rutiere pentru prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea in trafic a tuturor celor care incalca regulile de circulatie si pun in pericol siguranta atat a lor, cat si a celorlalti participanti la trafic.

Actiunile s-au desfasurat pe raza comunelor Telciu si Romuli si au participat si reprezentanti ai Registrului Auto Roman, care au verificat starea tehnica a autovehiculelor.

Astfel, au fost constatate si aplicate 23 sanctiuni contraventionale conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de 3770 lei.

Totodata, au fost retrase 4 certificate de inmatriculare pentru diferite abateri rutiere.

 

 

0 comentarii2835 vizualizări19 iunie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0