Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Accident rutier. Strada nu este un loc de joaca!

La data de 25 iunie a.c., un tanar, de 26 ani, din judetul Cluj, in timp ce conducea o autoutilitara pe raza municipiului Bistrita, a surprins si accidentat o minora, de 7 ani, care era angajata in traversarea strazii prin loc nepermis. In urma accidentului rutier, minora a fost ranita usor.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Biroului Rutier efectueaza cercetari in continuare pentru vatamare corporala din culpa.

 

ATENTIE!

Strada nu este un loc de joaca! Evitati sa ii lasati pe copii la joaca in apropierea strazilor intens circulate de catre autovehicule. In joaca lor cei mici pot fi neatenti si pot ajunge in preajma masinilor fara sa isi dea seama, iar de aici si pana la o tragedie nu este decat un pas. Indrumati copiii sa se joace in locurile special amenajate.

 Mare atentie atunci cand traverseaza singuri strada! Recomandati-le sa se asigure de doua ori inainte de a se apropia de carosabil pentru a traversa, dar si de faptul ca masinile au oprit pentru a le acorda prioritate. De asemenea, este important ca micutii sa stie ca, sub nicio forma, nu trebuie sa alerge, sa se opreasca ori sa se intoarca din drum atunci cand traverseaza strada.

 Cea mai buna metoda de educatie pentru cei mici este puterea exemplului. Daca respectam regulile de circulatie atunci si cei mici vor invata sa le respecte.

 

Actiuni silvice - peste 12 mc de material lemnos, transportat fara documente legale, confiscati de politisti.

 La data de 25 iunie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului cu sprijinul Biroului pentru combaterea delictelor silvice si in colaborare cu lucratorii din cadrul Ocolului Silvic Bistrita Birgaului au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice.

 In cadrul actiunii, politistii au depistat in trafic un barbat, de 36 ani, din localitatea Bistrita Birgaului, care transporta cu o autoutilitara, cantitatea de 12,51 mc de material lemnos.

 Cu ocazia verificarilor efectuate, s-a stabilit ca, materialul lemnos in cauza a fost transportat fara documente de provenienta legala.

 Barbatul de 36 ani a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010, cu amenda in valoare de 5000 lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea cantitatii de material lemnos in valoare de peste 8300 lei si a autoutilitarei folosita la savarsirea contraventiei.

 

 

0 comentarii2835 vizualizări26 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0