Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Cercetat pentru conducerea unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzator.

La data de 27 iunie a.c., pe DN 17, intre localitatile Beclean si Sintereag, politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Beclean au oprit pentru control in trafic, un tanar, de 18 ani, din Republica Moldova, in timp ce conducea un autovehicul, care tracta o remorca.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca tanarul nu detine permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte autovehiculul.

 De asemenea, tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere corespunzator.

 

Alcoolul la volan - inconstienta!

 In noaptea de 27/28 iunie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Beclean au depistat un barbat, de31 ani, din Dumitra, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Astfel, barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 27 iunie a.c., politistii rutieri nasaudeni au identificat in trafic un barbat, de 41 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influenta alcoolului.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 A fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

Actiunile rutiere comune ale politistilor impreuna cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman continua.

Ieri, 27 iunie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud cu sprijinul reprezentantilor din cadrul Registrului Auto Roman au organizat si desfasurat actiuni rutiere pentru prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor.

Actiunile s-au desfasurat pe raza comunei Dumitra, respectiv pe DN 17 si drumurile comunale aferente.

Astfel, au fost constatate si aplicate 29 de sanctiuni contraventionale, conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de 4930 lei.

Totodata, in cadrul actiunilor au fost retinute 2 permise de conducere si au fost retrase 8 certificate de inmatriculare, pentru diferite abateri rutiere.

 

0 comentarii2730 vizualizări28 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0