Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Prejudiciu recuperat de politistii Postului de Politie Teaca.

Astazi, 11 iulie a.c., politistii Postului de Politie Teaca l-au identificat pe un tanar, de 16 ani, din localitate, banuit de comiterea infractiunii de furt. Astfel, in cadrul cercetarilor efectuate in dosarul penal, inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii au stabilit faptul ca la data de 27 iunie a.c., tanarul ar fi sustras din curtea unei locuinte din localitatea Teaca, mai multe unelte electrice (un flex, doua bormasini si un fierastrau electric).

 Prejudiciul, in valoare aproximativa de 600 de lei, a fost recuperat integral, iar cercetarile continua, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

Respectarea normelor rutiere inseamna SIGURANTA!

 La data de 10 iulie a.c., in cadrul actiunilor preventive desfasurate, politistii Biroului Rutier l-au depistat, pe o strada din municipiul Bistrita, pe un tanar, de 18 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Ca urmare a celor constatate, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.


 

Adaptati permanent viteza la conditiile de drum!

 Astazi, 11 iulie a.c., pe DJ 154, in localitatea Sarata, un tanar, de 20 de ani, din Posmus, in timp ce conduce un autoturism, intr-o curba deosebit de periculoasa, cu vizibilitate redusa, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat stradal.

Din accident a rezultat ranirea usoara a unui tanar, de 18 ani, din Posmus, pasager in autoturism. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2905 vizualizări11 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0