Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Tanar cercetat pentru conducerea unui autoturism fara permis de conducere.

La data de 30 august a.c., pe DN 15 A, prin Viile Tecii, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita-Nasaud au oprit in trafic pentru control, un tanar, de 24 ani, din localitate, in timp ce acesta conducea un autoturism. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 

Barbat retinut pentru 24 ore, pentru comiterea unei fapte de furt calificat.

 La data de 30 august a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea unei infractiuni de furt, inregistrata initial cu autor necunoscut, politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au identificat un barbat, de 31 ani, din judetul Suceava, banuit de comiterea faptei.

 Barbatul este cercetat pentru faptul ca la data de 22 august a.c., in timp ce calatorea cu trenul Regio, care circula pe ruta Ilva Mica - Cluj Napoca, ar fi sustras din buzunarul unei persoane, un telefon mobil, un portofel in care se afla o suma de bani, carduri bancare si alte documente personale.

 Prejudiciul cauzat a fost recuperat partial, bunurile recuperate fiind restituite persoanei pagubite.

 Fata de barbatul de 31 ani, la data de 30 august a.c., a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunerea luarii unei masuri preventive.

 

ATENTIE! - Nu purtati bani sau bunuri de valoare in buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor sau gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile si cel mai des vizitate de catre hoti!

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări31 august 2018
rss 2.0
rss 2.0