Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Accidente rutiere soldate cu pagube materiale.

La data de 10 septembrie a.c., un barbat, de 44 ani, din Monariu, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, intre localitatile Budacu de Jos si Monariu, la o intersectie de drumuri a intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusa de un barbat, de 57 ani, din Bistrita.

 Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.  Ambii conducatori auto implicati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv in cazul barbatului de 44 ani si negativ in cazul barbatului de 57 ani.

 Astfel, barbatul de 44 ani a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza a fost inregistrat dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

       *** 

 

La data de 10 septembrie a.c., un barbat, de 62 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 55 ani, din Feldru.

 Accidentul rutier s-a soldat doar pagube materiale.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ in cazul barbatului de 62 ani si pozitiv in cazul barbatului de 55 ani.

 Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul de 62 ani nu detine permis de conducere.

 Politistii rutieri din Nasaud continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

          Fara permis de conducere si cu un vehicul neinmatriculat, nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor

 La data de 10 septembrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au efectuat semnale regulamentare de oprire in trafic unui barbat necunoscut, care circula cu un moped neinmatriculat, prin localitatea Telciu si tinea in brate un minor de 1 an.

 Acesta nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, continuandu-si deplasarea pana in localitatea Bichigiu, unde a fost identificat ca fiind un barbat, de 31 din Bichigiu.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare pozitiva.

 De asemenea, cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul in cauza nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat.

 

 

 

0 comentarii2779 vizualizări11 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0